Bemutatkozás

Dr. Horváth Ákos egyéni ügyvéd vagyok Sopronban. Felsőfokú tanulmányaim során Vendéglátóipari üzemgazdász, Gazdasági szaktanári,pedagógusi okleveleket Budapesten, Jogász diplomát cum laude minősítéssel a Pécsi Tudomány Egyetem Állam és Jogtudományi Karán szereztem. Gazdasági és pedagógusi végzettségem , gazdasági vezetői ill.munkáltatói előéletem sok gyakorlati tapasztalatot adott ahhoz, hogy a polgári jog, a gazdasági jog, valamint a közigazgatási jog területének legkülönbözőbb szegmenseiben is jól tudjam hasznosítani ügyfeleim javára.

Munkatársaimmal tevékenységünk során a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtása mellett nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfelekkel való közvetlen és folyamatos kapcsolattartásra, az egyedi igényeknek való megfelelésre. Alapelvem a tárgyilagos tájékoztatás: nálunk nem kell attól tartania, hogy a megbízás érdekében olyan költséges eljárásokba hajszolják, amelynek kimenetele már eleve reménytelen.

Az elmúlt évek során kialakult kapcsolataim révén kiemelkedő tudású és tapasztalatokkal rendelkező ügyvéd kollégákkal, valamint adótanácsadó-, könyvvizsgáló, ingatlan-értékbecslő és közgazdász szakemberekkel is együttműködöm.

Ügyvédi irodám Sopron belvárosában, a Várkerület 45-ös szám alatt található, tömegközlekedési eszközzel és gépjárművel is könnyen  megközelíthető.

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleim között üdvözölhetem!Milyen ügyben segíthetek?

Miért válasszon engem?

  • Naprakész vagyok
  • Kreatív módszerekkel dolgozom
  • Ügyfélközpontú vagyok
  • Nálam a kis ügy is számít
  • Nehéz helyzetekben is számíthat rám
  • Díjszabásom a feladattal arányos